21 Nisan 2012

give a chance because "They're Real''


İlk kez bir ürün bu kadar şaşırttı beni ve kullanır kullanmaz sizlerle paylaşmak istedim. Her tavsiyeyi bir kenara bırakın ve mutlaka bunu bir kenara not alın diyebilecek kadar iddialıyım! Böyle bir maskara yok! Kirpiklerim kısa değiller (çok şükür) ancak bu maskara o hacmi vermeden önce kelmişim sanki =) Mükemmel bir vurgu sağlayan rimeli sephora satıyor bildiğim kadarıyla sadece Türkiye'de.. Kirpik uzatıcılara servet ödemeyin derim. Fiyatı 69 tl. Son kuruşuna kadar hakkını veriyor. Bugüne kadar çok fazla rimel denedim. En son kullandığım Dior iconic için artık "budur" diyorken o kadar övgüsünü duymuştum ki denemek istedim ve aldım. Deneyin bana teşekkür edeceksiniz inanın=)
You should give a chance to that mascara just once. It is amazing!! I have never shocked as this before. Dior iconic mascara is my favourite one before trying benefit they're real. You won't regret..

4 yorum:

caise dedi ki...

wow! I will buy it!:)

aysp dedi ki...

çüüşş derim ben buna :) vla ben ne denersem memnun kalmıyorum çivi gibi dümdüz benim kirpiikler , rimel sürünce göz kırptığımda gözaltlarımı boyayacak kadar da aşağı doğrular :)) benim için bir rimel daha icat edilmedi ama görseldeki fark da gözle görülür..

Adsız dedi ki...

blogunu severek izliyorum. bu yayına da çok sevindim. inanılmaz bir ürün ama her yerde satılmıyor malesef. ben kullandığım günden beri başka rimel sürmedim. en son görsel çok başarılı ve gerçek.
nuran

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Tühh bee ben de yeni Diorshow'un black out mudur nedir onu aldım. İçinde sürme etkisi olan. Keşke bu postu önce farketseydim. Ama zaten bir rimel bana ancak 2- 2,5 ay gidior. Bitsin hemen deneyeceğim.