09 Şubat 2012

Saç Bakımı Tüyolarım

Kendi fotograflarımı yayınlamaktan pek hoşlanmasam da madem saç bakımı hakkında bir şeyler paylaşacağım saçlarımı da görmeniz gerekir diye düşündüm.Bugüne kadar saçlarımla ilgili sürekli sorular aldım. En sık sorulansa kaynak olup olmadığı oldu. Hatta gittiğim farklı kuaförlerde saçımın yapısını anlamak bahanesiyle diplere yakın bakılıp takma mı diye kontrol eden sonrasında şaşkınlıkla ek değilmiş saçınız diye itiraf eden kuaförlerle karşılaştım. Arkadaşımın da tavsiyesiyle bu postu hazırlamaya karar verdim..

If I would talk about hair care I thought you should see my hair pics. I had so many compliments about my hair till today. The most asked question is if they are real or not. Even so many hair dressers asked me that they are real or not. I decide to prepare a post about hair care..



1-) Kullandığım şampuanım; Kiehl's sunflower color preserving shampoo. İçerisinde paraben, sülfat ve silikon bulunmadığı için gönlümü fethetmiş bir şampuan. Bugüne dek kullandığım en iyi üç şampuan arasında birinci olduğu için sizlere de tavsiye ederim. Uv filtreli  B3 B5 B6 ve E vitaminleri içerir, silikonsuz olmasından dolayı saçı ağırlaştırmaz ama silikonsuz olduğu için de "market" şampuanları gibi köpürmez siz de benim gibi şaşırmayın=)

1-) My shampoo is; Kiehl's sunflower color preserving shampoo. It is formulated without paraben, it is sulfate-free and silicone-free. It is the best shampoo I have ever used. It is UV proctected filter , it contains vitamin B3 B5 B6 and E. Utilizing silicone- free fromula which doesn't weight hair down but also it doesn't foam as much as "market" shampoos.


2-) Kullandığım saç kremim; Kiehl's olive fruit nourishing conditioner. Avokado yağı, limon özü ve zeytinyağı içerdiğinden dolayı nemi azalan, boya görmüş saçlarıma çok iyi gelen, saçımı inanılmaz yumuşak ve söz dinleyen hale getiren bir krem. Isıyla şekillenen hatta güneş ışığına maruz kalmış olan saçlar için besleyici bir saç kremidir.
2-) My hair conditioner is; Kiehl's olive fruit nourishing conditioner.  It is formulated for dehydrated hair, enriched avocado oil, lemon extract and olive fruit oil. Gentle, yet luxirous, its formulas detangles hair, leaving it silky-smooth and shiny without weighing hair down. Ideal for hair weakened by overexposure to sun, chemical-processing, or excessive heat styling.






3-) Kullandığım saç maskem; Kiehl's Olive Fruit Deeply Repairative Hair Pak. Haftada bir kez kullanıyorum ve saçlarımın parlaklığını bakımını tamamen bu maskeye borçluyum diyebilirim. Yine avokado yağı, zeytin yağı ve limon özü içeriyor. Nemsiz kalan boyalı saçlarıma profesyonel şekilde nem depolanmasını sağlıyor.

3-) My hair pak; Kiehl's Olive Fruit Deeply Repairative Hair Pak. I use it once a week and I owe my hair's shine to that pak. It contains avocado oil, olive fruit oil and lemon extract. It cares professionally my chemically processed hair and keeps moisture.











25 yorum:

Süm dedi ki...

Maşallah ışıl ışıl saçların var rengi boyu hepsi muhteşem:) Nazar değmesin:))
birdilimportakal.blogspot.com

Necla Şölen dedi ki...

Saçlarınız gerçekten çok güzelmiş. Bu şampuanı nereden bulabiliriz?

zezee dedi ki...

yahu saclariniz n kadar guzelmis bayildim vallahi(:

yiqin; dedi ki...

lovely hair <3

Followupfashion dedi ki...

Gerçekten çok güzelmiş saçların,maşallah diyelim;)

AyçA dedi ki...

Kırk bir kere maşallah diyorum başka bir şey demiyorum:) Bu zamana kadar durduğun kabahat bu postu yapmak için:)O ne güzel saçlar öyle:)) Bayıldım resmen:) O dalgası doğal mı sen mi yapıyorsun bitanem?? Tekrar söylemeden geçemiycem çok güzel saçların var:))

Montes Y Mills dedi ki...

oh my goodness your hair is amazing!

chfashiontrend dedi ki...

ben de fotoğraflarımı paylaşmıyorum sevmiyorum nedense ...blog yazmak birşeyler paylaşmak ,kendi fotoğrafarını paylaşmadan zor olsa da ....saçların cidden çok güzel...ama sağlıklı saç biraz da saç yapısından kaynaklı ,yani doğuştan da geldiğini düşünüyorum...sevgiler

Bc dedi ki...

Sevgili Sum, zezee, followupfashion, chfashiontrend; cokk tesekkur ederim. Cok guzel sozler soylemissiniz;)

Sevgili Ayca, ilk fotograftaki dalga,masa dalgasi ikinci acik alan fotograf ise dogal hali cokk tesekkur ediyorum sana da.. ;)

Dear Yiqin, tulpar, montes y mills; thanks a lot.. ;)

Trendsum dedi ki...

Bayıldım saçlarına hemen not ettim hepsini :) Sonuç böyle olacaksa ben varım diyorum :)

http://trendsum.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

maşallah saçlar harika :)
güzel bir blog tebrik ederim..

ESRA dedi ki...

tatlım bu saçlar bu ürünlerin sayesinde bukadar güzel ve gözalıcıysa hemen alıyrmmm!;)

http://editorist1783.blogspot.com/2012/02/ne-giydim-black.html

little luxury list dedi ki...

You do have beautiful hair and thank you for the recommendations! I'd love to try the Kiehl's olive fruit oil!

xoxo,
Chic 'n Cheap Living

AestheticJungle dedi ki...

You have beautiful photos
Love your blog,
Following

Come and pay us a visit sometime
<a href="http://aestheticjungle.blogspot.com.au/2012/02/sydney-beyond-opera-house-

Bengü dedi ki...

Güzel bilgiler için teşekkürler. Evet bende kullandım bazı ürünlerini. Ama kolay bulunmuyor.

Adsız dedi ki...

Çok çok güzel maşallah diyorum.. rengine de ayrıca bayıldım nedir o renk uçları mükemmel gözüküyor iyiki paylaşmışsın ya teşekkürler:) ve lütfen renk hakkında bilgi verr şahane!

White Perla dedi ki...

Yazmayi unuttum ama senin sacin da mukemmel:) Masallah nazar degmesin...

www.whiteperla.blogspot.com

LINDA dedi ki...

Beautiful! <3

xoxo

Linda from www.moonon.com

OYA dedi ki...

saçların gerçekten çok güzel.ne şanslısın maşallah....

Bc dedi ki...

Sevgili trendsum; denemeye deger;) cok tesekkurler

Sevgili esotron; ziyaret icin de begeni icin de tesekkur ederim;)

Dear aesthetic jungle; thanks;)

Sevgili bengu; ben istanbulda yasamiyorum ama marmara forum magazasi havale ile odeme alip gonderim yapiyor. Tesekkurler;)

Sevgili adsiz; renk iki renk karisimi aslinda. Ama maharet kuaforumde. Ozelden mail atarsan detayli bilgi verebilirim. Renk "bal" cok tesekkurler;)

Sevgili white perla; cokk tesekkurler;)

Dear linda; thanks;)

Sevgili oya; cokk tesekkur ederim;)

Bc dedi ki...

sevgili esra: nasıl atlamışım bilemiyorum ama farkedince hemen yazmak istedim senin saçların kesinlikle bence harika ayrıca keramet ürünlerde olduğu kadar mutlulukta da sanırım.. ürünler süper destekleyici bakım ürünleri. uzun vadeli kullanımda epey fayda gördüm denemeye değer.

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Saclarin cidden harika, masallah masallah : ) Ben de Kiehls urunlerini cok severek kullaniyorum ve hemen bu 3 urunu not aliyorum.

Bc dedi ki...

sevgili lila moonlight: çokk teşekkür ederim=) kesinlikle şans vermelisin kiehls ı zaten kullanıyorsan.. sevgiler

Ballad of Seasons dedi ki...

harika görünüyor!! ilk i$im bu ürünleri test etmek olucak :)
xxx,
Betül

BÜTÜ dedi ki...

maşallah maşallah harikalar :)