04 Şubat 2012

ilk kez mimlendim..

Blogumun kırkı çıkmadan sobelendim ama hazırlık aşamasında farkettim ki insanın kendini anlatması ne kadar da güçmüş meğer.. Nazlı Erden'e teşekkürler..

işte ilk mimimle karşınızda BCfashionblog: ( nazlı'ya ithafen)

It is really hard to tell your some specialities of yourself to whom have no idea about you. Thanks to Nazlı Erden. I am here with my 7 "secrets" .. (dedicated to Nazlı)




1- Psikoloji alanında inzivaya çekilip bir yandan işletme yüksek lisansıyla öğrenciliğin keyfini çıkarıyor, bir yandan şeytanın avukatlığını yapıyorum. (babamı tenzih ederim:p )

1- After I graduated from psychology department one hand I started master to get the taste of student life again, on the other hand I started to be devil's advocate. (fortunately my father doesn't check out my blog detailed way) =)


2- Kötü niyetli olmasam da beni hep utandıran yanım körolası kem gözlerim=) Annemin tabiriyle "maşallah" dediğim üç gün ya yaşar ya yaşamaz=)

2- I don't mean to hurt any one but unfotunately I am usually ashamed  of my evil eye.. But believe me it is unvoluntary=)


3- Soğuk ve mesafeli bir duruşum varmış ilk görüşte, neyseki tanıdıkça fikrinin değiştiğini söyleyip samimiyetimden dem vuranlar var. Onlar rahatlatıyorlar beni=)

3- At first sight people think I am cold-blooded but after we spend time together they confess what sincere person I am I love these kinds of confesses =)


4- Murphy beni kaale almaz şöyle ki; kargo geleceği gün evde olamıyorumdur akşam kapıda kargocuyla birlikte gireriz binaya, beğendiğim ayakkabının numarası kalmamıştır ben daha mağazadayken istediğim numarası iade gelir, bir çantayı beğenir ülke sınırlarında bulamam yurtdışında rastgele girdiğim bir butikte tam karşımdadır. Özetle şans benim göbek adım=)

4- Luckily Murphy and his rules don't really care about me. If I should be at home for waiting the postman that day and I couldn't be, when I came back home I see the postman at the door, if I like a shoe and the size is out of stock my size returned from someone while I am at that store, if I like a bag and can't find in whole country bag stores I come across in another country. I mean luck is my second name=) (god bless me:p )


5- En sevdiğim yanlarımdan biri kimseyi yaftalamamak. iyi insan kötü insan diye bir yargım yok. Bence herkes her şeyi yapabilir. Bu biraz mesleki bir kazanım sanırım ama perspektifimden memnunum.

5- One of my specialities is I don't tag people as "good" or "bad". In my belief everyone is capable of anything. I love this side of mine.


6- Nedendir bilinmez; peynir ve zeytini yemek, koklamak bir yana dokunamıyorum bile.. Ama bu grevimi tabiki cheesecake, tiramisu ve künefe gibi mucizeler uğruna bozuyorum.

6- I don't know why. Not only I can't eat or smell cheese or olive but also I can't touch them. But I break the chains for cheesecake, tiramisu and - the traditional desert of Turkey - " kunefe" .


7-   Küçükken babamla çikolata almak için gittiğimiz dükkan sahibi amcanın yüzünü robot resmini çizdirebilecek kadar net, ilkokul sınıfımı tam kadro sayabilecek kadar detaylı, sadece yıllar önce fotografını gördüğüm arkadaşımın arkadaşını başka bir şehirde mağaza kuyruğunda tanıyacak kadar nitelikli...vs 3 yaşımdan beri ne yazık ki her gereksiz detayı çok net hatırlıyan güçlü bir hafızam var.

7-  My memory is very strong. I remember all the unnecessary details till I am 3 years old. I remember the chocolate store owner's face to photofit him, I remember my elemantary school class names fully, I remember a friend of my friend's face and can realize her when I see her in a different city in a crowded store.


Umarım kendim hakkında ucundan kıyısından fikir sahibi olabilmeniz adına altından kalkabilmişimdir bu "mim"in.
vee şimdi  mimleme zamanı. mimlenenler: Gaye in wonderland , venüste hayat , ayçA and Papis Style


I hope I give you some clues about myself. Now it is time to shoot & encourage someone for their own secrets. they are Gaye in wonderland , venuste hayat , ayçA and Papis Style

8 yorum:

White Perla dedi ki...

Cok guzel anlatmissin kendini:):)
sevgiler...

www.whiteperla.blogspot.com

Unknown dedi ki...

ne guzel olmuuuuuus!! :) seni biraz daha tanidigim icin mutluyum! :) ayrica ben tesekkur ederim!!!!

PAPİŞ STYLE dedi ki...

ne güzel anlatmışsın, mimi yapmaya çalışacağım ilk fırsatta, çok teşekkürler canım.

AyçA dedi ki...

Ne güzel yazmıssın bitanem:)Ben de renkli gözlü olduğumdan senin nazarın değer derler ama benim hiç nazarım değmez başkasına:)Benimde hafızam çok nettir ama sadece insan yüzlerinde bankada sıra beklerken kişileri incelerim sonra yolda gördüğümde nerede görmüştüm ben bu kişiyi diye kendime sorar sonra aaa bankada gördüğüm kişi derim:))
Ayrıca benide mimlediğin için çok teşekkür ederim:))
Sevgilerle bitanem:))

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

hafıza olayı süpermiş:)) Sans anlamında ben de sendenim:))

Bc dedi ki...

sevgili white perla: teşekkürler

Nazlıcığımm: teşekkürler ben de öyle=)

sevgili papiş style: gört gözle bekliyorum.. teşekkürler

AyçAcığım: ortak yanlarımız olmasına sevindim. ben teşekkür ederim bekliyoruz mimini=)

Sevgili Aysun: benzer kişiler görmek ne hoş=)teşekkürler

Caitlin @ Candyfloss & Persie dedi ki...

Number 5 is a fabulous trait- I totally agree that you should carry that with you. And I have a pretty strong memory too :) It's great.

Bc dedi ki...

dear miss caitlin S: thanks a lot=)