31 Ocak 2012

Chanel nail polish - ApriL May June









Bu soğuk günlerinin kasvetli havasını dağıtmak için Chanel’in İlkbahar - Yaz ojelerinden bahsederek başlayalım güne. April, May ve June adında 3 sıcak renkle yazı karşılayan Chanel, giyimin yanı sıra kozmetikteki iddiasını da bir kez daha bize kanıtlıyor. Kırmızı ve bordo tonlarından sıkılanlar için fuşya renginin alt tonlu bordo April’ı, somon renginin dikkat çekici yansımaları için June’u, pembe içinse en romantik ton olan  May’i görmelisiniz.

In order to distribute the bleak days, lets start talking about Chanel’s spring summer nail polishes. Three new Chanel nail shades grace Chanel's Rouge Harmonie de Printemps collection for Spring 2012: April (#533), May (#535), and June (#539).Chanel proves us, it is as good as clothing on nail polish. Tired of red and burgundy shades of fuchsia color of the bottom for the April tone burgundy, salmon color for striking reflections of June, to pink for the most romantic tone of May must-see..   


6 yorum:

naninin günlüğü dedi ki...

renkler muhteşem:)

Cansın Ekşi dedi ki...

Tonlara bayıldım.Turuncu favorim

visnetadindaa.blogspot.com

GoNcha GoNcha dedi ki...

hepsi cok seker bunlarin. en sevdigim Cupcake tonlarinda bunlar tam isirmalik;)

coco-jelly dedi ki...

Allahım çok tatlılar!özellikle Aprile bayıldım.ben çk renkli giyinen biri değilim ama çanta ayakkabı oje gibi aksesuar vs seviorum renkleri=)

alice dedi ki...

bu renkleri denemek için sabırsızlananlardanım =)

Bc dedi ki...

Nani'nin gunlugu: cok tesekkur ederim

Cansin eksi: hic birini ayiramiyorum sicak tonlari ne kadar ozlemisiz;)

Goncha goncha: seker gibiler degil mi;)

Coco-jelly: sadece aksesuarda renk kullanmak cok hos bir goruntu olusturur. Ben de deneyecegim. Oysa rengarenk olmasina bayilirim hala cocuk gibiyim;)

Alice: ilk firsatta deneyip fotograflari bizimle paylasirsan cok mutlu olurum;)